Tuesday, March 8, 2011

Had a super weekend with my awesome bffs

Sunday was a blast. We had so much fun. Eh ke aku sorang je berasa? hahaha. Biarlah sorang pun. Actually plan nak pergi ramai sampai dua buah kereta pun macam tak cukup tapi akhirnya tengok siapa je yang pergi.


Kurr kurr kitaorang je yang pergi ! Tapi tak apalah tak kisah pun.



Okay dah lah kot. Banyak dah gambar. Tak akan naik space shot dah. I'm shaking shaking shakingggg. Dulu macam best tapi kali ni macam jantung nak gugur bila dia turun. Wohh tapi roller coaster so awesome even takut kan tapi tak setakut space shot kan. Jerit macam nak terkeluar anak tekak. HAHA. Yang swing tu best jugak siap gelak-gelak lagi ingatkan takut sangat. Asal ayat macam berlagak? Pui pui*inside joke*  HAHA. Bila nak balik mak aih ramainya beratur nak naik cable car. Oh no...........

Orang belakang tu mesra alam. Dah lah dia dapat belon dari badut. So macam eh nak jugak belon*buat muka sedih* Dia cakap lah mintak lah nanti dia bagi lah. Hurm segan lah takpe lah*senyum ikhlas* Sekali dia eh eh sambil tarik baju badut tu. Dia nak jugak tu ha tu belon. Lepastu ada conversation yang kelakar hahahahahahahaahhaa faham tak? ok tak faham tak apa. Yang penting last tu dapat belon jugak ! ^_^



Ada video tapi nanti lah. Malas lagi. Ok boiiii semua. Oh kitaorang bukan pasangan couple yang tengah bercuti-cuti Malaysia lah. Tengok title lah okay. Ok boiii again boiii :P